PEFOC este locul perfect pentru grătare premium, cuptoare sau materiale pentru construit grătare de grădină zidite!

Nici o reuniune de familie sau petrecere în aer liber nu este completă fără deliciile culinare gustoase și sănătoase făcute pe grătar sau fără o pizza preparată în cuptorul pe lemne. Dacă doriți să gătiți afară în mod regulat și să vă bucurați de rețete sau tehnici noi de gătit, cu siguranță veți nevoie de un grătar sau de un cuptor care să se ridice cu adevărat la nivelul pretențiilor tale, alături de materiale de construit grătare de calitate premium.

În acest sens, meșterii sibieni care construiesc celebrele modele de semineu pe lemne de la PEFOC, îți propun de această dată și o gamă variată de grătare profesionale “la gata” și cuptoare pentru curte, modele moderne sau rustice, dar și cuptoare pentru pizza sau pâine de casă cu prețuri potrivite pentru toate buzunarele!

În magazinul on-line www.pefoc.ro vei găsi la vânzare, atât modele de grătare de grădină “la gata” cu prețuri economice, toată gama specializată de materiale pentru construit grătare și cuptoare de gradină, cât și grătare din gama premium, aparținând unor branduri consacrate la nivel internațional, precum: Big Green Egg, OFYR sau Alfa Forni.

Materiale pentru construit cuptoare zidite de grădină

Cei care doresc să își construiască in regim propriu un cuptor pe lemne sau un grătar de grădină zidit, au la dispoziție toate materialele necesare pentru proiectul lor: mortar și ciment refractar, etanșant termorezistent, caramizi refractante, blocuri BCA sau din beton, uși sau plinte din fontă pentru cuptoare, pătura din fibră ceramică și multe alte materiale și accesorii dedicate. Astfel, dacă ești în căutarea unui produs trainic ce arată bine și este perfect funcțional, noi îți oferim soluții și servicii profesionale pentru construcția unui cuptor sau a unui gratar gradina de curte tradițional, care să te țină o viață!

Cuptoarele ceramice BIG GREEN EGG

Big Green Egg este cel mai popular BBQ kamado din lume produs din ceramică de cea mai buna calitate. Toți cei care gustă felurile de mâncare preparate pe Big Green Egg devin fani pe viață, grație aromelor de neegalat imprimate diverselor preparate culinare. Ceramica folosită la aceste modele reflectă căldura, generând un flux de aer continuu care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente. Așadar, încinge cărbunii și încearcă rețetele tale preferate, cu acest dispozitiv revoluționar de gătit cu capac ceramic!

Cuptoarele profesionale de curte ALFA FORNI

Cuptoarele Alfa Forni de grădină sau curte, sunt alegerea cea mai bună, atât pentru profesioniști, cât și pentru fanii cuptoarelor rustice din întreaga lume, deoarece sunt dispozitive de gătit premium, de calitate înaltă, ușor de utilizat, ce îmbină perfect tehnologia cu tradiția, la prețuri corecte. Toate cuptoarele din oferta dispun de aceeași tehnologie, inclusiv cele casnice sau pentru amatori, oferind șansa tuturor pasionaților de pizza să poată coace propriul sortiment, ca într-o pizzerie adevărată!

Dar veștile bune nu se opresc aici! Plasând o comandă de minimum 1300 lei în magazinul on-line www.pefoc.ro, livrarea este gratuită pe întreg teritoriul țării! Indiferent că vrei un gratar pe gaz sau pe cărbuni în Constanța, București, Sibiu, Cluj sau Timișoara, acesta va ajunge la tine extrem de rapid, în maximum 2 zile lucrătore de la confirmarea comenzii. Așadar, dacă ești un gurmand sau un pasionat de gătit în aer liber, Pefoc deține soluțiile perfecte pentru tine!

Previous post Izolația cu Spumă Poliuretanică AHP IzoTerm: Beneficii și Superioritate în Izolarea Clădirilor
Next post In week-endul trecut, ACS LIFEGAMES Bucuresti a fost organizatorul primului turneu din faza I- a, Seria E, Campionatul National de Volei, categoria minivolei, Under 13 ani.