Cele mai mari beneficii ale endermologiei

Endermologia este cel mai bine cunoscuta pentru eficacitatea sa in sculptarea corpului si imbunatatirea aspectului pielii. Pentru cei care urmeaza acest tratament de remodelare corporala Brasov, avantajele sunt insa mult mai numeroase.

Iata care sunt marile beneficii ale endermologiei!

Este cel mai eficient tratament anticelulitic de pe piata la ora actuala.

Depozitele neatractive de grasime care apar pe fese si coapse pot fi descurajante pentru multe dintre femeile care se confrunta cu aceasta problema. Celulita este cauzata de grasimea care se afla in mod normal sub tesutul conjunctiv, chiar sub piele.

Tratamentul de endermologie descompune grasimea si maseaza profund pielea astfel incat persoanele care urmeaza acest tratament sa se bucure de picioare mai frumoase si de o stima de sine ridicata. Pentru multi, endermologia este tratamentul ideal pentru a reduce in mod natural aspectul celulitei folosind tehnici de masaj si aspiratie a pielii. De fapt, acesta este singurul tratament aprobat de FDA pentru tratarea celulitei.

 

Imbunatateste aspectul zonei tratate, dar si sanatatea pacientului / pacientei.

Asa cum au demonstrat multi cercetatori de-a lungul anilor, cei care urmeaza tratamente pentru imbunatatirea aspectului fizic vor obtine beneficii pentru sanatate.

Astfel de tratamente tind sa fie de tip neinvaziv, avand putine sau chiar deloc efecte secundare negative. Endermologia face parte din aceasta categorie de tratamente de promovare a frumusetii, avand zero riscuri pentru toti cei care trec prin acest proces. In urma sesiunilor de endermologie, nu numai ca vei arata mai bine, dar te vei si simti mai bine.

 

Ajuta la diminuarea durerilor musculare.

Un efect secundar pozitiv al tratamentelor de endermologie este reducerea durerii musculare. Tehnica de masaj folosita in endermologie promoveaza un flux sanguin mai mare la nivelul zonei tratate (de obicei, la picioare), reducand tensiunea si durerea. Pentru sportivii de performanta si cei care obisnuiesc sa faca sport in mod regulat, acest lucru poate fi extrem de util, mai ales daca tind sa se confrunte cu dureri musculare.

 

Reduce stresul.

Dintre toate beneficiile pentru sanatate pe care le ofera endermologia, unul dintre cele mai importante este reducerea stresului. In timp ce toata lumea are parte de stres in fiecare zi, prea mult poate cauza probleme grave de sanatate. De la simptome relativ minore, cum ar fi problemele de somn si incapacitatea de concentrare pana la probleme mai grave de sanatate, care includ atac de cord, stresul este extrem de periculos.

Tratamentul de endermologie include un masaj profund al tesuturilor care nu numai ca diminueaza celulita, dar si reduce nivelul de stres. De aceea, poate fi luata in considerare de catre cei care se confrunta cu aceasta problema in mod frecvent.

 

Endermologia este asadar un tratament eficient nu doar pentru inlaturarea celulitei si reconturarea corpului, dar si pentru diminuarea durerilor si imbunatatirea starii de bine. Pentru a te bucura insa de cele mai bune rezultate, nu este suficienta o singura sedinta, fiind recomandata de obicei urmarea unui set de cinci-sase sesiuni de tratament.