PEFOC livrează șeminee premium cu garanție și transport gratuit în toată țara

Indiferent de regiune, județ sau oraș, tot mai mulți clienți, descoperă beneficiile funcționale, magia și atmosfera de neegalat oferite de încălzirea neconvențională cu șemineu sau soba pe lemne. Doar un astfel de dispozitiv special va fi în stare să livreze cu stil fiecărei locuințe, acea senzație unică de căldură generată de focul tradițional pe lemne!

A sosit momentul să te pregătești de clipe speciale și amintiri memorabile, trăite alături de familie sau persoana iubită în compania unui dispozitiv care, pe lângă căldură, îți va reda sentimentul reîntoarcerii cu adevărat acasă – transformate între timp, într-un veritabil sanctuar al confortului și intimității absolute.

Nu te preocupa de restul detaliilor tehnice și lasă-le pe mâna unor meseriași devotați așa cum sunt și cei din echipa cu peste 20 de de ani de experiență de la PEFOC. Aceștia vor stabili zona unde poate fi amplasat un șemineu, ținând cont de toate aspectele locuinței tale precum, poziția unui cos de fum inox, grinzi, pereți, geamuri, uși, etc.

Indiferent că vorbim despre șeminee clasice, moderne sau seminee rustice, construcția acestora presupune un proces destul de complex pe întreg parcursul proiectului, specialistului revenindu-i cel mai important rol, iar experiența acestuia determină automat, reușita sau insuccesul proiectului tău.

Așadar, serviciile oferite de echipa Pefoc și partenerii săi din toată țara, acoperă întreg universul soluțiilor termice alternative, astfel încât să fie în stare să răspundă celor mai înalte exigențe și tuturor cerințelor din partea clienților, precum:

– suport tehnic, consultanță în alegerea corectă a materialelor și dimensionarea acestora în funcție de necesarul termic al casei și proiectarea personalizată a șemineelor;

– construirea de șeminee clasice pe lemne, rustice, moderne sau elegante, folosind focare premium drepte sau pe colț, confectionate din fontă sau căptușite cu șamotă – un material revoluționar consumabil, extrem de renumit pentru proprietățile sale conductoare și izolatoare ale căldurii;

– construirea de termoșeminee (șeminee de tip centrală) care pot deservi întreaga locuință prin încălzirea apei menajere din calorifere. Echipa se ocupă de astfel de lucrări de la zero și până la stadiul final al proiectului tău, executând, atât montajul unui termosemineu, cât și legarea sa la instalația hidraulică a casei și automatizarea întregului sistem de încălzire;

– construcția, montajul și racordarea burlanelor și coșurilor de fum pentru șeminee, sobe sau centrale pe lemne, peleți sau pe gaz, furnizând soluții termice complete, alături de o întreagă gamă specifică de servicii de întreținere, remediere, mentenanță, verificare și curățare profesională a șemineelor, sobelor, a canalelor de evacuare și pentru horn din material ceramic sau inox.

Pe site-ul oficial www.pefoc.ro ai la dispoziție o rețea vastă de meșteri de încredere cu care colaborează de ani buni și care, mereu au oferit deschidere, încredere și transparență în mod constant clienților, de-a lungul a mii de proiecte finalizate cu succes. “Noi facem tot, tu pui pe foc!” nu este doar un simplu slogan, ci o promisiune ce va deveni realitate din momentul în care șemineul tău, va fi lăsat pe mâna unui profesionist cu adevărat experimentat și devotat meseriei sale.

Previous post Sfaturi pentru brutari: secretele folosirii maielei lichide
Next post Cele mai mari beneficii ale endermologiei