Liviu Vârciu descoperă avantajele minunate ale gătitului în jurul grătarului rotund OFYR

Foarte puține lucruri se pot compara cu momentele de bună dispoziție petrecute acasă, în curtea sau grădina proprie sau cu zilele perfecte în aer liber, la iarbă verde, alături de familie și prietenii dragi. Pentru a marca cum se cuvine aceste pauze binevenite de relaxare, unul dintre cele mai potrivite moduri de a o face este în mirosul și aroma preparatelor delicioase, gătite perfect pe gratare de gradina premium.

Unul dintre fanii cărnii suculente și a legumelor pe grill este și Liviu Vârciu. Îndrăgita vedetă TV, s-a declarat cucerit de avantajele plitei OFYR – un concept inedit de grătar care facilitează gătitul în siguranță, fără prea mult efort și mai ales, fără să arzi mâncarea. Acest produs revoluționar este disponibil în România grație prietenilor de la PEFOC, firmă specializată în industria comercializării și montajului profesional de șeminee, cu peste 20 de ani de experiență și mii de proiecte livrate din universul fascinant al termicelor premium. 

Suprafața generoasă și design-ul inedit al plitei OFYR vă va permite să vă bucurați alături de cei dragi, de o nouă experiență culinară în aer liber. Datorită grătarului dispus circular, nu va mai fi nevoie să te sacrifici, izolat de activitățile grupului, pentru că tu ești prea ocupat să te asiguri în permanență că mâncarea iese perfect. Dimpotrivă, vei putea împărți munca cu ceilalți și te vei bucura cu adevărat de gătitul mâncării preferate, într-un mod eficient și chiar distractiv!

Având în vedere natura noastră umană de a fi împreună, de a socializa și bucura de experiențe inedite, OFYR a apărut, exact ca această dorință să devină realitate. Spre deosebire de un gratar carbuni clasic, plita rotundă este un concept unic de gătit în aer liber cu design minimalist – un dispozitiv multifuncțional de calitate premium și extrem de eficient, confecționat din oțel corten sau negru.

Grătarul cu plită OFYR prezintă un spațiu special de tip “pitfire” pentru foc, în formă de con cu o bordură largă și perfect plată, lucru ce dublează suprafața dedicată gătitului. Căldura este radiată din centru, într-un gradient perfect fluid, prepararea alimentelor la temperaturi diverse fiind posibilă pe placa fierbinte. Indiferent de alimentele pe care doriți să le încercați, acest tip de plită vă oferă garanția gătitului perfect și sănătos în aer liber.

Etalon pentru grătarele pe lemne cu plită de gătit, OFYR a fost gândit pentru a se potrivi în orice tip de decor. Realizat din oțel de tip corten și plită confecționată din oțel negru cu un finisaj foarte rezistent la căldură, acesta este disponibil în diferite dimensiuni și modele. Unitățile de gătit mai mari, cum ar fi varianta XL, sunt special adaptate pentru găzduirea grupurilor mai numeroase de prieteni sau a întregii famili –  de la cel mic, până la bunic!

Așadar, dacă și tu ești o persoană care adoră compania celor dragi și preferă să împărtășească experiența gătitului cu familia, prietenii sau colegii de la muncă, atunci, PEFOC este locul perfect pentru a alege dintr-o gamă diversă de grătare cu vatră de gătit pe lemne, marca OFYR, disponibile pe diferite dimensiuni, design-uri și prețuri pentru toate buzunarele.

Mai mult decât atât, meșterii sibieni vă oferă posibilitatea comandării direct de pe site-ul www.pefoc.ro și al unui întreg univers de soluții termice alternative. Începând de la șemineul clasic pe lemne, pe gaz sau electric, sobe rustice sau moderne, modele premium de gratar Weber, coșuri de fum profesionale și până la materiale de construcții dedicate, alături de alte multe aceesorii, toate sunt livrabile din stoc propriu, sigur și rapid. Acestea vor ajunge la tine în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii – totul pentru confortul termic absolut al căminului tău!

Previous post Anvelope All-Season – Mituri și Realități
Next post La sala de sport a Scolii nr.116,  Campionat National  U15 Feminin (sperante), Faza I-a, Turneu II, Grupa G