De ce sa alegi gelurile pentru unghii de la LuxNailsBrands?

Gelurile UV pentru unghii oferite de LuxNailsBrands aduc mai multe opțiuni care facilitează crearea și aplicarea unghiilor false. Aceste geluri au o textură densă, ceea ce le face ușor de utilizat pentru începători în crearea modelelor și formelor. Puteți găsi cu ușurință geluri auto-nivelante, rezistente și ușor de aplicat, fără să curgă sau ardă în timpul catalizării. Ele sunt disponibile în variante precum Acrygel, geluri de construcție, jelly, souffle, painting gel, clear și altele.

Gelurile cu vâscozitate fluidă sunt recomandate doar pentru tehnicienii cu experiență, în timp ce pentru începători se recomandă gelurile cu textură groasă pentru construcție. Acestea din urmă sunt ideale pentru utilizarea pe unghiile naturale.

Care sunt avantajele gelurilor pentru unghii?

 1. Durabilitate și rezistență: Gelurile UV oferă un finisaj rezistent și durabil pe unghii. Acestea rezistă mai bine la ciobire și fisurare în comparație cu ojele tradiționale.
 2. Aspect natural: Gelurile UV au un aspect natural și strălucitor, oferind unghiilor un aspect sănătos și îngrijit. Ele pot fi aplicate sub formă de unghii false sau pe unghia naturală pentru a îmbunătăți aspectul.
 3. Variație de culori și finisaje: Există o gamă largă de culori și finisaje disponibile în gelurile UV, de la culori opace la sclipici sau efecte speciale. Aceasta oferă posibilitatea de a crea diverse designuri și stiluri pe unghii.
 4. Uscare rapidă: Gelurile UV se usucă rapid sub lampa UV sau LED, reducând timpul de așteptare și riscul de a strica manichiura înainte de a se usca complet.
 5. Rezistență la apă: Odată ce sunt polimerizate sub lampa UV, gelurile devin rezistente la apă și nu se scurg sau se estompează în contact cu lichidele.
 6. Flexibilitate: Gelurile UV sunt flexibile după uscare, ceea ce le face confortabile de purtat și mai puțin susceptibile la fisurare sau rupere în comparație cu alte metode de acoperire a unghiilor.
 7. Posibilitatea de construcție: Unele geluri UV sunt concepute pentru a oferi o construcție suplimentară, permițând crearea unghiilor false sau a unghiilor cu aspect mai gros și mai rezistent.

Care sunt tipurile de geluri?

 1. Geluri de construcție: Aceste geluri sunt utilizate pentru a construi unghii false sau pentru a întări unghiile naturale. Ele au o consistență mai densă și sunt utilizate pentru a crea forme și lungimi personalizate.
 2. Geluri de bază și finisare: Aceste geluri sunt utilizate la începutul și la sfârșitul procesului de aplicare a gelului pentru unghii. Gelul de bază ajută la aderența gelului pe unghie, în timp ce gelul de finisare oferă un luciu și o protecție suplimentară.
 3. Geluri colorate: Acestea sunt geluri care au culori variate și sunt utilizate pentru a crea diverse designuri și modele pe unghii. Ele pot fi opace sau transparente, în funcție de preferințe.
 4. Geluri de modelare și decor: Aceste geluri sunt folosite pentru a crea modele, decorațiuni sau efecte speciale pe unghii. Ele pot include geluri cu sclipici, geluri pentru pictură, geluri cu efecte tridimensionale etc.
 5. Geluri de întreținere: Aceste geluri sunt destinate întreținerii și reparării manichiurii cu gel. Ele pot fi folosite pentru a corecta fisurile sau pentru a umple spațiile goale între refacerile periodice ale unghiilor false.

Cum alegi cele mai bune geluri de unghii?

La LuxNailsBrands vei găsi geluri pentru unghii UV/LED, compatibile cu ambele variante de lămpi. Utilizarea acestora depinde de lampa LED pe care o dețineți. Un alt aspect important este puterea adezivă, care trebuie luată în considerare.

Previous post Cum să profiți la maxim de un curs de tranzacționare pe bursă: Sfaturi și trucuri utile
Next post Explorarea acoperișurilor verzi intensive