Cu noile modele de la PEFOC vei fi surprins cât de puțin poate să coste un șemineu decorativ superb la tine în apartament!

Dacă îți dorești alternativa mult mai accesibilă la un șemineu clasic pe lemne, din motive de costuri sau de spațiu, ori de preferințe, PEFOC îți propune gama de șeminee moderne pentru apartament. La un astfel de semineu electric, totul este despre stil, costuri mici și eleganță! Ai la dispoziție o paletă vastă de culori și stiluri de șemineu, modele potrivite pentru orice locuință, indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc, gata să creeze ambianța și căldura oferite de flacăra ultrarealistă.

Specialiștii sibieni ne prezintă ultimele inovații în materie de soluții de încălzire alternativă și îți oferă acum, posibilitatea să te bucuri de atmosfera plină de feerie, mai ales în serile friguroase, când jocul focului te îmbie să petreci momente speciale alături de familie sau persoanele dragi și la gura unui șemineu electric.

Acesta nu doar că va reuși să reproducă fidel magia adusă de un șemineu sau o soba clasică pe lemne, dar va avea și un rol extrem de practic: acela de a aduce un aport suplimentar de căldură, mai ales în camera sau spațiul unde este montat, fără să fie nevoie de provocările periodice legate de întreținerea și curățarea, specifice unui focar cu lemne și coș de fum.

Iar dacă ești o persoană pasionată de tehnologie și mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de inovație, design și funcționalitate, atunci cu siguranță vei aprecia noile modele de șemineu electric 3D cu telecomandă și panou de control, pentru reglarea preferințelor. Acestea devin natural cea mai bună alternativă de încălzire, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale pe lemne, căldura și sentimentul de intimitate, transformându-ți cu adevărat apartamentul, în “acasă”.

Reușind să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, acestea te vor ajuta sa te bucuri de eleganța, confortul și căldura tipice pentru un șemineu clasic, în confortul propriei locuințe, unde spațiul redus n-ar permite în mod normal, un astfel de răsfăț.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică iar efectul să fie și cât se poate de realist, șemineele electrice sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știți că unele modele de semineu decorativ pot fi dotate cu sistem de boxe pentru reproducerea sunetului lemnelor ce ard pe foc.

Cele 125 de combinații și efecte ale flăcării, îți vor permite să selectezi în funcție de preferințe, modulul perfect pentru tine. Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul, ce permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de tine. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet, în funcție de opțiunile fiecăruia.

Așadar, îți recomandăm să te refugiezi în canapeaua ta confortabilă de la bloc și să-ți imaginezi cum ar fi ca, indiferent de anotimp, să te poți bucura de momente relaxante alături de persoana iubită sau familie, savurând o cană caldă de cafea sau un pahar de vin, în timp ce fundalul este dominat de jocul ludic al flăcărilor ce par reale.

Intră chiar acum pe site-ul profesioniștilor www.pefoc.ro unde, vei putea studia oferta completă de șemineeși modele diverse de sobe șemineu, șeminee clasice sau electrice, pe gaz sau cu bioethanol!