Vastint România – dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din ţara noastră – 04.02.2020

Vastint România a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia clădire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul clădirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din ţara noastră, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, a treia clădire de birouri a proiectului Timpuri Noi Square a atins 92 de puncte în procesul de certificare, astfel, Vastint România deţine primele 5 locuri ale topului românesc, după succesul proiectului Business Garden Bucharest, a cărui clădire A s-a remarcat cu cel de-al treilea punctaj LEED la nivel mondial, în categoria Core & Shell la sfârşitul anului 2019.

Antoniu Panait, Managing Director, Vastint România, a declarat: „Obiectivul principal în cadrul Vastint Romania a fost să livrăm proiecte care să fie recunoscute nu doar pentru design, ci şi viabile, asigurându-i pe chiriaşii noştri că suntem un partener de încredere. Suntem încrezători că toate aceste eforturi au condus proiectele noastre la rezultatele uimitoare din prezent. Business Garden Bucharest şi Timpuri Noi Square sunt acum certificate LEED PLATINUM, cu cel mai mare scor din România. Vastint îşi propune să reducă consumul de energie şi apă, precum şi deşeurile operaţionale globale prin proiectele sale durabile. Obţinerea certificării LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri la nivel mondial, arată recunoaşterea eforturilor depuse de catre echipa noastră din Romania. Ne propunem acelaşi standard de certificare ecologică ridicat pentru toate proiectele noastre, inclusiv pentru următoarea fază a Timpuri Noi Square şi pentru proiecte care vor veni în viitorul apropiat.”

De asemenea, sursa citată a menţionat că, angajaţii care lucrează atât în Business Garden Bucharest, cât şi în Timpuri Noi Square beneficiază de o calitate ridicată a mediului interior, cu un sistem de aerisire silenţioasă, sănătoasă, controlul confortului termic, echipamente electrice cu economie de energie, iluminare cu LED complet şi tehnologie de reducere a utilizării apei.

Sursa stire bursa.ro

Previous post CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi închise pentru cel puţin două săptămâni – 04.02.2020
Next post ÎN URMA VÂNZĂRII A 12,5 MILIOANE DE ACŢIUNI: Acţionarul principal al Wizz Air a obţinut câştiguri de 500 de milioane de lire sterline – 04.02.2020