Vânătorii şi pescarii sportivi au „congres” la Romexpo – 06.02.2020

Vânătorii şi pescarii au motive de bucurie, Fishing& Hunting Expo îşi va redeschide porţile pentru ediţia a cincea începând de azi până duminică, în cadrul Complexului Expoziţional Romexpo, Pavilionul B2. Programul de vizitare al expoziţiei este de joi până sâmbătă între orele 10:00 şi 18:00, respectiv duminica între 10:00 şi 15:00. Ediţia a cincea aduce companii expozante din Africa de Sud, Bulgaria, Cehia, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Slovenia, Ungaria şi bineînţeles ţara noastră.

Fishing & Hunting Expo se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 11,500 mp, iar în centrul pavilionului se vor regăsi scena şi piscina pentru prezentări şi demonstraţii, dar şi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar şi un loc de joacă pentru copii.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activităţi outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii şi îmbrăcăminte pentru pescuit, armament şi îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci şi alte tipuri de ambarcaţiuni, asociaţii de pescari şi cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit şi vânătoare, bălţi, lacuri sau alte destinaţii de pescuit şi vânătoare, pensiuni din destinaţiile de pescuit sportiv din ţara noastră şi nu numai. De asemenea, la scena amplasată central vor avea loc workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titraţi pescari, presărate cu momente spectaculoase de şoimărit, muzică, dar şi defilare cu dresaj canin.

Organizatorul Fishing & Hunting Expo, The Fishing & Hunting Channel, este un post de televiziune unic în Europa Centrală şi de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor şi cooking respectul pentru natură şi animale precum şi un stil de viaţă sportiv şi sănătos pentru profesionişti, pentru amatori, dar şi pentru întreaga familie.

Sursa stire bursa.ro

Previous post PIAŢA PENTRU ZIUA URMĂTOARE Preţul maxim al energiei electrice – 239 lei/MWh – 06.02.2020
Next post ÎN PRIMA ZI DE LUCRU A NOULUI CEO, Peste 100 de activişti Greenpeace au blocat sediul BP din Londra – 06.02.2020