pariuri tenis

Tot ce trebuie sa stii despre principalele optiuni de pariuri tenis!

Fotbalul este sportul-rege in multe dintre tarile lumii, insa tenisul este intotdeauna pe al doilea loc atat in preferintele pasionatilor de sport, cat si in ofertele de pariuri sportive. Pe langa disputele spectaculoase pe care le ofera in mod constant, tenisul se joaca aproape in orice perioada a anului, iar turneele sunt transmise in intreaga lume.

Din acest motiv, ofertele de pariuri tenis iti ofera aproape zilnic meciuri pe care sa poti paria, fie acestea din WTA Tour, ATP Tour sau competițiile de calificare, precum ATP Challenger Tour sau turneele Futures.

In pauzele competitionale din cadrul ligilor de fotbal, foarte multi pariori se orienteaza catre ofertele de pariuri tenis, acest sport avand cateva avantaje din acest punct de vedere. Nu exista un pariu sigur, insa jocul de tenis depinde de mult mai putini factori decat in fotbal.

In plus, sunt doar doua rezultate posibile la sfarsitul partidei. Astfel, optiunile sunt simplu de inteles si usor de adaugat in orice strategie de pariere. Iata cateva detalii despre cele mai importante selectii din oferta Get’sBet!

– Castigatorul Partidei. Acesta este cel mai simplu tip de pariu, fiind intalnit in fiecare disciplina sportiva. Trebuie doar sa anticipezi cine va castiga meciul, iar sansele de reusita sunt mai mari decat in fotbal din punct de vedere statistic, neavand posibilitatea de a alege o remiza.

Unele partide de tenis pot fi usor dezechilibrate, astfel incat cota jucatorului favorit nu va fi foarte mare. Tocmai de aceea, optiunile de pariere pe favorit sunt alese cu precadere de catre pariorii care prefera sa construiasca bilete de tip acumulator.

– Castigatorul Primului Set. Fiecare set iti ofera multiple variante in cadrul ofertelor de pariuri tenis, insa cea mai populara selectie este cea pe castigator. Acest pariu este similar celui pe victorie in meci, insa poti miza pe deznodamantul fiecarui set in parte, in functie de evolutia jucatorilor pe parcursul partidei. Ca in cazul pariului clasic pe victorie, favoritul intalnirii nu va avea o cota mare de castigare a setului decat daca se afla in dezavantaj.

– Scor Corect la Seturi. Acest tip de pariu este mai dificil, fiind ales de pariorii cu experienta in cadrul ofertelor de pariuri tenis. Optiunea presupune atat anticiparea castigatorului, cat si a numarului de seturi din meci.

Astfel, poti opta pentru o victorie a lui Novak Djokovic in fata lui Gael Monfils cu 3 la 0, 3 la 1 sau chiar in set decisiv. Exista mai multe rezultate posibile, iar tenisul, ca orice sport, poate produce o “surpriza” oricand. Tocmai de aceea, cotele pe care ofertele de pariuri tenis le pun la dispozitie in dreptul acestei optiuni de pariere sunt foarte bune.

– Handicap. Atunci cand raportul de forte din teren nu este echilibrat, foarte multi pariori se orienteaza catre optiunile de Handicap Seturi si Handicap Game-uri. Acestea ofera cote foarte bune, iar pariorii au sansa de a miza pe victoria unui jucator in forma chiar daca acesta intalneste un adversar cotat mult mai bine.

Casa de pariuri va stabili un anumit numar de seturi sau de game-uri care vor fi acordate din oficiu jucatorului “mai slab”, iar favoritul partidei va trebui sa recupereze si sa depaseasca acel ecart pentru a fi invingator.

– Numar de Game-uri. Sunt multi pariori care isi construiesc strategiile numai din optiuni de tip Peste/Sub, asadar ofertele de pariuri tenis pun la dispozitie si selectii pe numarul total de game-uri. Daca esti familiarizat cu acest tip de pariu in cadrul ofertelor din fotbal, sistemul functioneaza la fel si la tenis, insa va trebui sa anticipezi si numarul de seturi al partidei pentru a calcula un numar de game-uri per meci.

Ce trebuie sa stii despre inchiderea teraselor Previous post Ce trebuie sa stii despre inchiderea teraselor
Next post Cum te asiguri ca respiri un aer curat in casa?