Soluţii inteligente pentru dezvoltarea companiilor din ţara noastră – 31.01.2020

Companiile care activează în indus-tria retail, automotive, farmaceutică, în logistică şi în transporturi pot apela la experienţa consultanţilor firmei Intelligent Systems pentru găsirea soluţiilor optime pentru dezvoltarea afacerilor şi implementarea noilor tehnologii din respectivele domenii de activitate.

Intelligent Systems, leader-partner al Microsoft Dynamics pentru Europa Centrală şi de Est, a deschis o subsidiară la Bucureşti. Compania bulgară, înfiinţată în urmă cu 15 ani, furnizează soluţii ERP, CRM şi BI bazate pe platforma Microsoft Dynamics, precum şi soluţii complete de gestiune a afacerilor specifice anumitor industrii precum retail, automotive, farmaceutice, transport şi logistică. Intelligent Systems este prima companie din domeniul IT din Bulgaria care deschide o filială în ţara noastră.

După înfiinţarea a două subsidiare şi derularea de operaţiuni profitabile în Albania (din 2010) şi Turcia (din 2011), Intelligent Systems a ales să intre şi pe piaţa din ţara noastră pe care o consideră într-o continuă dezvoltare.

Cu ocazia evenimentului de lansare a subsidiarei din Bucureşti, Kalin Tzvetanov, director executiv al Intelligent Systems, a declarat: „Piaţa sistemelor de gestiune a afacerilor din România prezintă oportunităţi remarcabile ce necesită a fi fructificate prin derularea operaţiunilor la nivel local. Satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri prin derularea operaţiunilor la nivel local reprezintă cel mai înalt nivel de «customer service» pe care îl livrăm odată cu expertiza tehnică. Prin deschiderea biroului din Bucureşti vom susţine companiile locale în efortul lor de a valorifica oportunităţile existente într-un mediu de afaceri atât de dinamic, prin expertiza noastră în domenii precum retail, automotive, farmaceutic, transport şi logistică”.

Domnia sa a menţionat că Intelligent Systems livrează valoare adăugată prin furnizarea de soluţii tip „add-on” peste platforma Microsoft Dynamics ERP.

Alexandru Dorobanţu, director general al Intelligent Systems România, a adăugat: „Strategia noastră pentru România este să extindem piaţa Microsoft Dynamics livrând valoare adăugată clienţilor noştri prin intermediul aplicaţiilor software proprietate intelectuală şi apelând la o expertiză sporită specifică industriei, dobândită în proiectele anterioare. Pe lângă faptul că suntem un integrator de software Microsoft «end-to-end», ne poziţionăm că fiind partenerul adecvat, capabil să abordeze provocări de business specifice şi să furnizeze soluţii personalizate şi scalabile, în verticalele de industrie vizate”.

El a spus că, în ultimii ani, piaţa IT din ţara noastră a crescut constant şi există o estimare oficială care arată că, până în anul 2022, vom avea o creştere anuală a volumului de 25%. Pe de altă parte, piaţa aplicaţiilor de gestiune a afacerilor atinge un nivel de maturitate, urmând o tendinţă observată la nivelul Europei Centrale şi de Est. Dorobanţu a arătat că există o cerere din partea clienţilor care vor aplicaţii moderne şi furnizori care au nu doar abilităţi tehnice, dar şi expertiză specifică unei anumite industrii.

Intelligent Systems este o companie cu o creştere continuă de-a lungul a 15 ani şi care numără în prezent peste 180 de angajaţi. Intelligent Systems este parte a „Inner Circle” – cea mai înaltă recunoaştere oferită doar unui număr de 60 de firme din cei 10.000 de parteneri globali ai Microsoft Dynamics. Intelligent Systems a derulat peste 450 de implementări în peste 55 de ţări.

Sursa stire bursa.ro

Previous post STUDIU: Doar 50% dintre cetăţeni au fost la stomatolog în 2019 – 31.01.2020
Next post PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a apreciat la 4,7790 lei – 31.01.2020