Servicii funerare in baza talonului de pensie

Fiecare familie care trece printr-o situatie dureroasa precum decesul unei persoane dragi se gandeste sa pregateasca zilele de ramas bun si ultimul drum astfel incat sa isi arate pretuirea, respectul si dragostea fata de persoana decedata. Desi pentru intreaga familie este un moment foarte dificil si plin de tristete, exista foarte multe formalitati care trebuie puse la punct, atat din punct de vedere legal, cat si din punct de vedere al traditiilor crestinesti.

Din fericire exista firmele specializata in servicii funerare care pot fi oricand un adevarat suport intr-o astfel de situatie a decesului unui membru al familiei.

Pachete de servicii funerare in conditii avantajoase

Cu toate ca oferta de firme de pompe funebre Bucuresti este foarte numeroasa, trebuie spus ca exista anumite firme care sunt alaturi de familia indoliata in toate modurile posibile. Astfel, pe langa planificarea si organizarea funeraliilor in cel mai mic detaliu, o astfel de firma asigura personal calificat pentru ca totul sa decurga fara probleme.

Chiar si obtinerea si intocmirea actelor necesare inhumarii raman in seama personalului firmei de servicii funerare. Mai mult, vei putea beneficia si de conditii avantajoase in ceea ce priveste plata serviciilor prestate de firma respectiva.

Aceste conditii avantajoase se refera la achitarea serviciilor prin intermediul talonului de pensie al persoanei decedate, daca vorbim despre o persoana care beneficia de pensie. Cu alte cuvinte costurile pentru organizarea inmormantarii sunt zero. In situatia in care ajutorul de deces depaseste costurile serviciilor funerare, familia indoliata va primi diferenta de bani inapoi. Un astfel de sprijin este foarte important pentru orice familie care se vede nevoita sa treaca printr-o situatie extrem de dureroasa reprezentata de pierderea cuiva drag.

servicii funerare

Consultanta de specialitate si profesionalism

In situatia unui deces ultimul lucru la care ne gandim este alegerea unui sicriu sau a unor aranjamente florale. Durerea si emotiile prin care trece o familie indoliata sunt foarte mari si tocmai de aceea consultanta unei echipe de oameni pregatiti si cu experienta poate reprezenta un alt tip de sprijin in astfel de momente dificile. Pentru ca alegerea tuturor celor necesare organizarii funeraliilor sa fie cat mai usor de facut, firmele de pompe funebre ofera astfel de servicii de consultanta, iar de cele mai multe ori aceste servicii sunt gratuite.

Organizarea funeraliilor poate fi un foarte mare stres pentru o familie indoliata. Acest stres se adauga la tristetea si durerea cauzata de pierderea survenita in sanul familiei. Insa atunci cand apelezi la serviciile oferite de o firma autorizata de pompe funebre acest stres cu organizarea priveghiului si a inmormantarii este eliminat. Desigur, fiecare aspect in planificarea priveghiului si al inmormantarii este discutat cu membrii familiei. Insa organizarea propriu-zisa si solutionarea tuturor formalitatilor necesare pentru inhumare raman in sarcina firmei de servicii funerare.

Pentru familiile care au nevoie de servicii funerare in Bucuresti si in judetul Ilfov, firma de pompe funebre Bojescu pune la dispozitia clientilor sai consultanta gratuita, un program 24 din 24 pentru servicii funerare si posibilitatea de a plati serviciile funerare cu ajutorul talonului de pensie.