Seful Comandamentului pentru Operatii Speciale ale SUA, in Romania

[ad_1]

Generalul Bryan P. Fenton, comandantul Comandamentului pentru Operaţii Speciale ale SUA a efectuat, astăzi, o vizită oficială în țara noastră.

„„Alături de ministrul Apărării Naționale, domnul Angel Tîlvăr, am discutat despre situația regională de securitate și evoluția privind consolidarea capacității defensive aliate pe flancul estic.

O temă importantă a fost dezvoltarea, în continuare, a colaborării dintre forțele pentru operații speciale din România și Statele Unite. Ne apropiem de împlinirea a două decenii de solide relații de cooperare atât în planul instruirii, cât și în cel al executării de misiuni în teatre multinaționale de operații.

Am transmis mulțumiri generalului Bryan P. Fenton pentru sprijinul constant pe care Comandamentul pentru Operaţii Speciale ale SUA l-a acordat pe această direcție. Expertiza partenerului american a contribuit la transformarea forțelor românești pentru operații speciale în structuri recunoscute în plan internațional, capabile să răspundă unor sarcini operative complexe și să îndeplinească obiective ambițioase de instruire”, a transmis Șeful Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu.

Articolul Seful Comandamentului pentru Operatii Speciale ale SUA, in Romania apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Previous post Epilarea cu ceara este dureroasa? Da, dar poti sa remediezi asta! 
Next post Apelează la specialiştii DDD Iaşi pentru dezinsecţia apartamentului tău