PE FONDUL PANDEMIEI / ÎN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scăzut cu 43%, la 653 de milioane lei – 30.04.2020

OMV Petrom a realizat un profit net de 653 milioane lei în primele trei luni din acest an, în scădere cu 43% faţă de profitul net consemnat în perioada similară a anului 2019, când s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, evoluţie survenită în contextul în care veniturile din vânzări au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei de la 5,42 miliarde de lei în primul trimestru din anul anterior, potrivit raportului neauditat transmis ieri de companie Bursei De Valori Bucureşti (BVB).

Articol disponibil numai pentru abonaţi.

Toţi cititorii ziarului BURSA au primit Gratuit ABONAMENT, în perioada stării de urgenţă, ca să poată avea acces de acasă la ziarul print.

Utilizator: cititor
Parola: bursa

 

 

Pentru prevenţia contaminării, pe durata stării de urgenţă, nu vom mai tipări ziarul în tipografie, deoarece nu putem garanta aseptizarea verigilor implicate în tipărire, distribuţie, transport şi desfacerea ziarului pe piaţă.

În schimb, cititorii pot obţine ziarul BURSA în forma tipărită, la imprimanta proprie, de acasă sau de la serviciu.

Cum obţii ziarul tipărit:
1. Descarcă Ziarul digital de pe site.
2. Deschide fişierul pdf descărcat.
3. Printează la imprimanta ta A3 sau A4.

NOTĂ
Cititorilor care au cumpărat abonamente BURSA, le vor fi prelungite abonamentele cu durata stării de urgenţă.

 

Combatem izolarea în afaceri, combatem criza!

Comunitatea oamenilor de afaceri din România este avangarda care readuce normalitatea în economia noastră blocată de pandemia cu Covid-19, iar organizarea reuniunii lor în aceste condiţii de stare de urgenţă reprezintă sarcina ziarului BURSA, ca vehicul informaţional, organizator şi gazda tradiţională a acestor evenimente de contact, pentru transferul deschis de know-how, formarea de opinii, oportunităţi şi înţelegeri în afaceri, pe care le numim Conferinţele BURSA.

Organizarea de acum a Conferinţelor BURSA este adaptată împrejurării stării de urgenţă, astfel că reuniunile vor avea loc în spaţiul virtual, în care nu ne putem contamina cu nimic altceva decât de folosul întâlnirii şi plăcerea ei.

Odată cu prelungirea stării de urgenţă, extindem şi perioada de gratuitate a abonamentelor la ziarul BURSA (e-paper), astfel ca toţi cititorii să aibă acces la ziar.

Ne adaptăm cu toţii.

Continuăm în altă formă.

Căutăm oportunităţile.

Succes!

MAKE

PDG Grupul de Presă BURSA

 

 

Sursa stire bursa.ro

Previous post Paulo Dybala de la Juventus, confirmat pozitiv cu noul coronavirus
Next post TRAVELMINIT.RO: Numărul căutărilor de cazare, în România, a crescut cu 30% – 30.04.2020