MIHAI TEODOR: „Actuala clasă politică a eşuat!” – 05.02.2020

Secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Mihai Teodor, face declaraţii în momentul zero al situaţiei din Parlamentul României.

În timp ce Parlamentul dezbate şi votează astăzi moţiunea de cenzură, Umanistul Mihai Teodor transmite un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook: „România este paralizată în acest moment şi se zbate într-o stare de incertitudine profundă, în timp ce, de la o zi la alta, instabilitatea politică creşte.”

Lupta se dă pentru alegerile în două tururi. În 2011, aşa cum spune vorba românească, PNL a săpat groapa PSD-ului şi a căzut singur în ea atunci când a modificat legislaţia din două tururi, într-un singur tur. Acum, acelaşi PNL s-a răzgândit şi vrea să revină la alegerea în două tururi pentru a-şi asigura baza de primari necesari pentru a scoate scor bun la alegerile parlamentare.

În cazul în care trece moţiunea de cenzură şi pică Guvernul, există posibilitatea unui scenariu care presupune declanşarea alegerilor anticipate care ar amplifica haosul politic. Acest lucru nu trebuie să se întâmple.

Concluzia? Actuala clasă politică a eşuat. Interesele şi nevoile cetăţenilor au fost uitate în acest război pentru putere. Încă o dată, poporul este mai prejos de interesul personal al politicienilor care astăzi sunt la în Parlament.

Partidul Puterii Umaniste susţine şi promovează o clasă politică formată din oameni care sunt împliniţi din punct de vedere personal, oameni care vor să-şi dedice experienţa şi priceperea pentru dezvoltare şi bunăstarea societăţii, oameni care nu sunt puşi pe căpătuială, oameni potriviţi în locuri potrivite”.

Sursa stire bursa.ro

Previous post Bursele europene au închis în creştere – 05.02.2020
Next post CĂTĂLIN IVAN (ADN): „România are nevoie mai mult ca oricând de o alternativă politică reală” – 05.02.2020