Idei de cadouri de casă nouă

Cineva drag ție a reușit să se mute într-o locuință nouă? Atunci, pentru prima zi în care îi vei fi oaspete, se cuvine să aduci și un cadou de casă nouă. Poate fi destul de dificil să găsești ceva care să se potrivească perfect, așa că avem câteva sugestii pentru tine din care te-ai putea inspira.

 

Piese de mobilier

 

Acum, să fim bine înțeleși. Nu trebuie să vii cu canapeaua sau cu șifonierul, ci despre acele obiecte de mobilier mai mici, dar care sunt și utile, dar și plăcute. Un model aparte de cuier care se potrivește cu stilul în care și-au amenajat locuința, o măsuță de cafea, un suport pentru cartile citite seara… găsești tu ceva.

 

Set de cești de porțelan

 

Este acel gen de cadou care îmbină utilul cu plăcutul, și pe care toată lumea îl adoră. Un set cești din porțelan de la Nobila Casa nu ar trebui să lipsească din nicio casă, pentru că sunt perfecte atunci când ai oaspeți și vrei să îi tratezi cu un ceai bun sau o cafea aromată. Și, de fiecare dată când va turna lichidul delicios în cești, gazda își va aduce aminte de tine și darul tău aparte.

 

Vase pentru gătit

 

Evident, în acea casă se vor prepara și mâncăruri delicioase, savurate de toată lumea. Dacă vrei să le oferi prilejul unor amintiri plăcute împreună, un set de vase pentru gătit sunt perfecte. Ca o mică paranteză, încearcă să vezi dacă nu cumva cele de la Nobila Casa sunt exact ce ai tu nevoie.

 

Vază decorativă

 

Obiectele de décor sunt, de regulă, considerate a fi cadoul perfect de casă nouă. Cu ajutorul lor, o locuință aparent banală capătă parcă, dintr-o dată, mai mult suflet, mai multă personalitate. Poți contribui și tu la acest efect prin oferirea drept cadou de casă nouă o vază decorativă.

 

Aparate electrocasnice

 

Reprezintă acel dar perfect pentru nași, fini sau chiar proprii copii. Cel mai probabil știi deja care este dorința lor în acest sens, așa că nu ar trebui să fie o problemă. Mai ales că, destul de probabil, cele mari au fost deja achiziționate, așa că tu va trebui să optezi pentru altele, de dimensiuni mai reduse: un aparat de făcut cafea, storcător de fructe, robot de bucătărie, prăjitor de pâine și multe altele.

 

Un obiect de décor făcut chiar de tine

 

Dacă ești talentat în această privință, un obiect de décor care a fost creat chiar de tine este un cadou mai mult decât potrivit. O ramă foto, un tabou, goblen sau orice altceva este o idee bună, și nici nu te va costa prea mult, pentru că probabil ai deja toate materialele de care ai nevoie pentru a-l confecționa.

 

Un coș cadou

 

Un coș cadou personalizat, în care să se afle și o sticlă de vin bun și ceva dulce și delicios este, din nou, o sugestie excelentă. Poți opta pentru un coș cadou de-a gata, sau și mai bine, discută cu cei de la magazinul respectiv dacă nu există posibilitatea să îți pui amprenta asupra conținutului acestuia.

 

Seturi de pahare, tacâmuri sau pahare

 

Sunt cadouri simple, practice, și pe care toată lumea le adoră, pentru că mereu este nevoie de ele. Nu începe acum să alegi modele extravagante, ci mergi pe cele simple, în culori neutre. În acest fel știi că se vor potrivi perfect, în mai multe împrejurări, iar pentru a alege, magazinul Nobila Casa îți stă la dispoziție cu o ofertă generoasă.

 

Set de halate sau lenjerii de pat

 

Sunt acel gen de cadouri de casă nouă care sunt mereu de folos celor care locuiesc acolo. Un set de halate de baie pentru cei ai casei, sau o lenjerie de pat, ambele de bună calitate, din materiale care lasă pielea să respire, sunt perfecte. De asemenea, nu opta pentru culori vii sau prea puternice, pentru că nu știi exact care sunt preferințele gazdelor în acest sens.