Ginul, o bautura ridicata la nivel de arta!

Ginul, o bautura ridicata la nivel de arta!

Primii care au savurat un pahar de gin au fost olandezii, insa englezii au imbunatatit aceasta bautura si au facut-o cunoscuta in lumea intreaga. Astazi, se bucura de o popularitate mondiala, aflandu-se in topul preferintelor consumatorilor din Spania pana in Filipine si ocupand o pozitie tot mai consistenta si pe piata romaneasca.

Iata cateva dintre cele mai bune sortimente de gin pe care le poti cumpara din magazinul online BeiCeVrei! Traditia indelungata si arta combinarii ingredientelor si gusturilor transforma prepararea acestor bauturi intr-o adevarata opera de arta.

Wembley – cea mai buna metoda de a face cunostinta

Wembley London Dry Gin este o marca veritabila, a carei aroma este obtinuta exclusiv prin redistilarea alcoolului etilic in alambicuri traditionale, in prezenta boabelor de ienupar si a altor plante aromatizate care ii dau gustul apreciat pe mai multe continente. Denumirea vine de la celebrul cartier din nord-vestul Londrei, cunoscut in intreaga lume de mai multe secole.

Mirosul intens de ienupar si gustul de citrice si condimente diverse au adus aceasta bautura pe prima pozitie din categoria sa, loc pe care il mentine constant inca din 2001, cand si-a facut intrarea triumfala pe piata romaneasca. Reprezinta varianta ideala pentru cei care doresc sa se familiarizeze cu acest tip de alcool. Poti cumpara o sticla de 0,7 litri la pretul de numai 40,46 de lei, redus de la 45,43 de lei.

Bombay Sapphire – traditie englezeasca de cea mai buna calitate

Bombay Sapphire isi are originea in epoca in care Anglia era stapana marilor si controla o multime de teritorii, printre care si India, cu capitala la Bombay, orasul care da numele marcii. Termenul „Sapphire“ vine de la o piatra pretioasa magnifica, descoperita tot pe teritoriul indian – celebra „Stea din Bombay“, un safir de 182 de carate. In onoarea acestei pietre, sticla are culoarea safirului.

Bautura este produsa in Anglia, la Hampshire, in distileria construita pe locul unei vechi mori, folosind in continuare o parte a instalatiilor originale de la 1830. Dintr-o combinatie de 10 plante si fructe rare se obtine, astfel, un gust proaspat, delicat si echilibrat, care poate fi savurat atat sec, cat si in diferite amestecuri.

In magazinul online Beicevrei.ro este disponibil la sticla de 70 de mililitri, cu o concentratie de alcool de 40 de grade si la pretul de 73,38 de lei, redus de la un pret initial de 90,26 de lei. Odata ce acest gust te va cuceri, vei vrea sa explorezi si versiunea Gin Star of Bombay, pe care o poti cumpara intr-o sticla de un litru, la pretul de 199,24 de lei, redus de la 210,04 lei.

Edinburgh Elderflower – dovada ca scotienii nu se pricep doar la whisky

Aceasta marca este denumita dupa capitala Scotiei, pentru a onora orasul in care se produce gin inca din 1700. Intr-adevar, maestrii distileriilor din Edinburgh au preluat de timpuriu reteta originala, au imbunatatit-o si au inceput sa produca propriile sortimente, apreciate de britanici si nu numai.

Sortimentul Elderflower este obtinut din ingrediente naturale culese in jurul orasului, reunite intr-o infuzie dominata de aroma florilor de soc, cu note de dude rosii, muguri de pin, lavanda si lamaita. O sticla de o jumatate de litru poate fi cumparata cu 64,99 de lei, redusa de la un pret initial de 76,47 de lei.

Nu stii inca ce tip de gin ti se potriveste? Intra in magazinul online Beicevrei.ro, exploreaza si vei face descoperiri foarte interesante!

Previous post Invinge birocratia: iata cum obtii rapid fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti
Next post AllmaDesign – Agenția de Web Design care Transformă Viziunea ta Online în Realitate