De ce au devenit atat de populare casele modulare?

Pe langa tendinte, interesul pentru casele din containere modulare se datoreaza atat rapiditatii in constructie, cat si pretului accesibil. Multi potentiali proprietari cauta costuri mai mici de constructie si intretinere. Exista, de asemenea, avantajul durabilitatii. Poate fi o casa din containere modulare cea mai potrivita alegere pentru tine? Iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare:

 

Te bucuri de locuinta de vis in cel mai scurt timp

 

Multe case din containere modulare sunt disponibile sub design prefabricat, ceea ce face ca timpul de constructie sa fie mai scurt. Cele mai multe inspectii ale codurilor de constructie se fac in fabrica, ceea ce face ca tot procesul sa fie mai simplu si mai rapid. Chiar daca proiectezi o casa personalizata cu o compartimentare atipica, tot te poti bucura mult mai repede de locuinta de care ai nevoie, comparativ cu o casa ridicata in mod traditional.

 

Un alt avantaj major al unei case din containere modulare este faptul ca montajul se realizeaza intr-o singura zi. Fie ca este vorba de o casa de vacanta, o locuinta temporara sau permanenta, o constructie din containere modulare poate fi perfect functionala intr-un timp foarte scurt. De asemenea, casele din containere modulare nu necesita autorizatie de constructie, ceea ce inseamna ca poti sa te muti rapid in noua ta locuinta, fara sa astepti anumite aprobari care sunt necesare in cazul unei constructii traditionale.

 

Casele din containere modulare au costuri previzibile

 

Lucrarile sunt finalizate, in mare parte, in fabrica. Livrarea catre santier, pregatirea santierului, asamblarea si conexiunile de utilitati sunt singurele costuri variabile. Aceste containere de locuit sunt transportate fie demontate total, fie asamblate fara sudura, exact acolo unde doresti. Fiind facute pe comanda sau livrate din stocul existent, este destul de usor sa determini costul final al containerelor modulare.

 

Compartimentari multiple

 

Casa modulara se poate personaliza in functie de cerintele si bugetul fiecarui client. Incaperile speciale se pot diviza cu tamplarie PVC, astfel incat sa obtii cu usurinta spatiul de care ai nevoie. De asemenea, salile de tip open space, cum ar fi un living cu bucatarie inclusa, pot fi separate de catre designeri in functie de specificatiile oferite de client.

 

Constructie de durata

 

Materialele folosite la realizarea unei case din containere modulare sunt de cea mai buna calitate. Ca urmare, aceste case sunt extrem de rezistente la intemperii si cutremure, pastrandu-si aspectul impecabil pentru multi ani. De asemenea, tabla zincata folosita pentru pereti si acoperis este destul de groasa, oferind astfel o mentinere mai buna a temperaturii din interior.

 

Posibilitate de relocare

 

Chiar daca este vorba de o casa permanenta, poate aparea oricand nevoia de relocare. O constructie din containere modulare iti permite sa te muti oriunde este nevoie, fara sa renunti la confortul casei tale. Containerele pot fi transportate si instalate in alta localitate, cu ajutorul expertilor in domeniu. Cu un personal calificat si echipament specializat, iti poti muta casa pe orice suprafata adecvata pentru o astfel de constructie din containere modulare.

 

Articol publicat de agentia sicmedia.ro