Cushman & Wakefield Echinox îşi măreşte echipa – 06.02.2020

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează echipa de management prin recrutarea lui Andrei Brînzea în poziţia de Partner – Land & Industrial Agency, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Andrei este un specialist cu o experienţă în domeniul imobiliar, fiind implicat in dezvoltarea reţelei de magazine pentru lanţurile Lidl şi Kaufland şi în consultanţă pentru dezvoltarea terenurilor comerciale, rezidenţiale şi industriale, în ultimii 4 ani ocupând poziţia de Head of Land Development la CBRE. Pe parcursul carierei, Andrei a fost implicat într-o serie de tranzacţii cu terenuri pentru dezvoltări mixte cu o valoare totală de aproximativ 80 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, acesta va coordona departamentul Industrial şi se va concentra pe dezvoltarea relaţiilor cu clienţii strategici, şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: „Segmentul industrial este foarte important în strategia noastră de dezvoltare. Împreună cu Andrei, vom dezvolta departamentul de închirieri industriale şi vom extinde serviciile oferite clienţilor din domeniu cu servicii de consultanţă şi intermediere pentru tranzacţii de terenuri.”

Andrei Brînzea, Partner – Land & Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Îmi place să accept noi provocări şi mă bucur sa fac parte dintr-o echipă experimentată, unde voi avea ocazia să activez în două sectoare importante, care traversează o perioadă de dezvoltare extrem de dinamică: industrial şi terenuri. Prin această nouă poziţie voi avea o viziune mai amplă asupra ciclului de viaţă al activelor imobiliare şi voi putea aduce valoare adăugată clienţilor noştri.”

Ţara noastră este o piaţă interesantă pentru sectorul industrial, fiind atractivă prin costurile de producţie şi politicile fiscale ale ţării. Creşterea din ultimii ani a logisticii a fost una sustenabilă, datorită evoluţiei economice pozitive şi a pieţei de comerţ online. În ceea ce priveşte sectorul de terenuri, există cereri atât din partea dezvoltatorilor mari, cât şi din partea companiilor care vor sa realizeze unităţi de producţie şi retail.

Sursa stire bursa.ro

Previous post ALI KHAMENEI : „Planul american de soluţionare a conflictului israeliano-palestinian va muri înaintea lui Trump” – 06.02.2020
Next post DAN BARNA, DUPĂ CONSULTĂRI: „Am solicitat ca USR să facă efectiv parte din propunerile de guvern care s-ar realiza în cazul în care nu avem anticipate ” – 06.02.2020