Cora România şi foodpanda au încheiat un parteneriat pentru livrări rapide la domiciliu – 21.04.2020

Retailerul Cora România şi platforma de food delivery foodpanda au încheiat un parteneriat pentru livrări rapide la domiciliul clienţilor, comenzile urmând să fie livrate prin foodpanda în 60 de minute în Bucureşti, peste 1.000 de produse cora fiind disponibile în platforma foodpanda.

Începând cu 21 aprilie 2020, consumatorii vor putea comanda de acasă, prin platforma foodpanda, alegând din peste 1.000 de produse alimentare şi non-alimentare comercializate de cora, pe care foodpanda le va livra, în regim expres, într-o primă etapă în zona de proximitate a hipermarketului cora Lujerului.

Serviciul se va extinde în curând şi în alte oraşe.

„Prin urmare, până la data de 1 mai 2020, proiectul se află în faza pilot, ceea ce presupune livrarea de comenzi doar în zona hipermarketului cora Lujerului, pe o rază de aproximativ 5 kilometri. Astfel, doar cei care comandă cu livrare în această zonă pot să acceseze acest nou serviciu. După data de 1 mai 2020, serviciul va fi disponibil la nivelul tuturor hipermarketurilor cora din Capitală, pentru cei care doresc livrare pe o rază de aproximativ 8 km în jurul acestora”, arată comunicatul.

Până la finalul lunii mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil şi în alte oraşe în care compania cora e prezentă, Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj, Bacău şi Baia Mare, Drobeta Turnu Severin.

Taxa de livrare variază între 10 – 20 lei, în funcţie de aria de livrare. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei şi greutatea maxim acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

„Ne ţinem promisiunea de a asigura rapid clienţilor noştri produsele de bază de care au nevoie, fără a fi nevoie să iasă la cumpărături. De aceea ne bucurăm să îi avem parteneri pe cei de la foodpanda, astfel să creştem capacitatea de acoperire. Ne uităm cu atenţie la sugestiile clienţilor şi le ascultăm opiniile astfel încât să optimizăm modul de lucru, iar acest parteneriat strategic este răspunsul la noile nevoi şi obiceiuri de consum ale clienţilor noştri şi ai foodpanda. Parteneriatul cu foodpanda se înscrie în acest efort al nostru de a livra produsele cora mai rapid, în cât mai multe case”, a spus Claudia Badea, directorul operaţional al platformei e-commerce cora.ro.

Sursa stire bursa.ro

Previous post Schimbare istorică în regulamentul jocului de fotbal
Next post Ronaldinho a fost eliberat din pușcărie! Cauțiunea uriașă plătită de brazilian pentru a sta în arest la domiciliu