Ce este turismul dentar si ce presupune?

Turismul dentar este o importanta ramura a turismului medical, iar acest lucru este cat se poate de normal, dat fiind faptul ca diferenta de pret dintre un cabinet medical din UK si unul din Romania poate sa fie de pana la 70%. Nu este de mirare, asadar, ca termenul dental tourism este foarte cautat in motoarele de cautare.

Desi popularitatea turismului dentar este in crestere, exista inca o multime de pacienti care nu stiu ce este.

Ce este turismul dentar si ce presupune?

Este o combinatie intre servicii clasice de turism si servicii stomatologice. Practic, turistii calatoresc intr-o alta tara, viziteaza obiectivele turistice ale acesteia, se bucura de deliciile culinare si in acelasi timp isi rezolva problemele dentare.

De ce este avantajos turismul dentar?

Avantajele pe care le ofera turismul dentar sunt numeroase si cat se poate de convingatoare pentru cei cu spirit aventurier si cu un buget nu foarte mare:

  • Atat preturile serviciilor dentare, cat si preturile hotelurilor, ale transportului si ale serviciilor turistice sunt mici. Un britanic ce ajunge in Romania poate plati mult mai putin pentru procedurile dentare si se poate bucura de o vacanta pe cinste;
  • Calitatea serviciilor este una foarte buna. Dentistii romani sunt foarte bine pregatiti si ofera servicii de ultima generatie. Cel mai adesea, cabinetele si clinicile care asigura servicii turistice, pe langa cele dentare, sunt foarte bine dotate in ceea ce priveste aparatura;
  • Timpul petrecut pe drum este de doar cateva ore. Un zbor dintr-un capat in altul al Europei nu dureaza mai mult de 3-4 ore;
  • Romania este o tara bogata in obiective turistice. multe dintre aceste obiective nu sunt cunoscute in afara tarii si pot impresiona turistii.

Turismul dentar reuseste, asadar, sa aduca avantaje majore pentru toate partile implicate: pacientii se bucura de preturi foarte bune si de o vacanta frumoasa, medicii se bucura de pacienti dispusi sa plateasca pentru serviciile lor iar restul romanilor se bucura de o popularizare a Romaniei si a bogatiilor sale naturale.

Care sunt serviciile stomatologice cautate de straini?

Coroanele dentare, implanturile dentare si obturatiile de canal sunt cele mai cautate. De asemenea, turismul dentar este popular si in randul celor care isi doresc cosmetizarea cavitatii bucale.

Previous post Nutechnologies lansează astăzi primul studiu despre imprimarea 3D efectuat în România.
Dormi mai bine si mai usor in lenjerii Pucioasa! Next post Dormi mai bine si mai usor in lenjerii Pucioasa!