Ai un restaurant și multe comenzi la domiciliu? Află cum trebuie livrată mâncarea, pentru a avea clienți mulțumiți

Ai un restaurant cu mâncare nemaipomenită, iar servirea în acesta se realizează într-un mod profesionist? Ei bine, livrarea preparatelor acasă este necesar să se realizeze într-un mod la fel de profesionist, deoarece clienții sunt atenți la acest aspect, și chiar dacă mâncarea este delicioasă, dar livrarea nu corespunde normelor, sunt șanse ca respectivii clienți să nu mai comande de la restaurantul tău. Modul în care livrezi mâncarea, atât în ceea ce privește gustul, aspectul, cât și ambalarea denotă respectul pe care îl ai față de clienți, astfel că este nevoie de efort și atenție din partea ta.

3 sfaturi utile pentru a livra mâncarea în cele mai bune condiții:

1. Apelează la vesela de unică folosință din materiale calitative

Atunci când vine vorba de livrarea preparatelor acasă, vesela este unul dintre principalele instrumente de care ai nevoie. Atât tacâmuri, cât și farfurii și boluri și ai grijă să alegi boluri cu capac atunci când vine vorba de supe, pentru a diminua șansele ca aceasta să se verse. Astfel, click aici pentru boluri de unică folosință, de la Neopack.ro, care sunt ecologice, nu sunt toxice, datorită materialelor 100% naturale din care sunt făcute, se compostează, ceea ce înseamnă că după folosință, se pot composta industrial în cel mult 90 de zile, eliminând, astfel, riscul de a polua mediul. De asemenea, un lucru garantat este acela că nu ai restricții în ceea ce privește utilizarea acestor boluri, și a restul veselei, deoarece funcționează atât pentru preparatele reci, cât și pentru cele fierbinți.

2. Scrie un mesaj

O idee ingenioasă ar fi ca alături de mâncare să adaugi un mesaj. Nu trebuie să fie un mesaj lung, plin de rime sau ceva complicat, chiar dacă scrii doar “Îți urăm poftă bună” sau “Sperăm să te bucuri de preparatul pregătit de noi”, va fi un detaliu pe care foarte multe persoane îl vor aprecia. Atenția la detalii este mereu bine primită și aduce un plus în ochii cumpărătorului, mai ales că atunci când se livrează mâncare nu se pune accent pe aceste aspecte. Astfel, cu puțin efort în plus și creativitate poți veni cu ceva nou.

3. Adaugă diferite oferte

Un aspect care îi poate motiva pe oameni să comande acasă mai des de la restaurantul pe care îl deții este să adaugi tot felul de oferte. Spre exemplu, la 5 porții de papanași comandate, primești una gratis și de fiecare dată când cineva cumpără acest desert îi trimiți un cartonaș, iar când a adunat 5 astfel de cartonașe poate să ridice de la restaurant o porție de papanași. De asemenea, dacă într-o singură comandă are 5 astfel de deserturi, îi livrezi atunci o porție în plus. Acesta este un exemplu, însă variante pot fi multe, trebuie doar să fii atent la specificul restaurantului tău, la ce îți dorești să se vândă mai mult, pe ce te gândești să te focusezi.

Așadar, fii atent la detalii, încearcă să vii cu produse cât mai calitative, și de ce nu chiar cu anumite lucruri noi, iar comenzile vor merge ca pe roate.

Sursa foto: pexels.com