Află despre ponturi și pariuri azi. Ce alegi – pariuri sportive live sau pre-meci?

Ai auzit și tu de tot felul de strategii în ceea ce privește pariurile și nu știi ce ai alege. Iată că în rândurile următoare afli despre pariurile live sau cele pre-meci, ce avantajează și de ce.

Mai întâi de toate, să ne îmbogățim strategia de joc și cunoștințele, aspecte care fac diferența între joc plăcut și faliment. Descoperă ponturi si pariuri azi din pagini dedicate și intră în comunitatea celor care au experiență în acest domeniu. Vei descoperi că încă mai ai multe de învățat.

Pariuri live

La aceste tipuri de pariuri ai un număr mai mic de pariuri, raportat și la o perioadă mai scurtă de timp. Asta înseamnă însă posibilitatea de a rula o sumă mai mare de bani, într-un interval de timp mai mic, câștigurile sau pierderile să fie simțite mai mult.

În aceste cazuri este necesar să iei decizii rapide. Să fii cu mintea limpede și să te concentrezi maxim pe situație. Doar astfel vei putea analiza corect și rapid un meci. Să fii cu mintea ageră adică. E sigur că te scoate puțin din zona de confort, dacă nu ai mai făcut asta până acum. Pariuri live poți găsi și la Ponturisipariuri.com.

Sunt mai sigure pariurile live decât cele pre-meci?

Într-o oarecare măsură, da, se pare că pariurile pre-meci live sunt mai sigure. Imaginează-te în fața ecranului, urmărind în direct meciul. Dacă ești cu adevărat pasionat de domeniu și urmărești o echipă anume, cunoști jocul. Încă din primele minute de debut ale partidei îți dai seama ce rezultat ar putea avea meciul, deci ai un pronostic. Dacă meciul chiar se termină așa cum ai intuit deja te gândești că ai putea face easy money astfel.

Așadar, spune și vocea publicului, astfel de meciuri sunt mai ușor de pronosticat și din acest punct de vedere par mai sigure. Desigur, vorbim în teorie, pentru că și aici sunt reguli și aspecte ce țin de pariorul în sine – să fie calculat și nu purtat  de val și de decizii iraționale, de impuls.

Ce avantaje sunt

Cei care aleg pariurile live în detrimentul celor pre-meci consideră că este mai ușor de respectat regulile și se pot astfel organiza mai bine. La un pariu pre-meci pot însă să analizeze ceva mai multe statistici și care sunt echipele de start, factorii ce pot influența potențialul câștig al partidei. De asemenea, pot analiza mai bine cota pe care o casă de pariuri o are suficient de bună pentru a fi o opțiune. Este de obicei o alegere a celor care își doresc să aibă parte de venit constant, pe termen lung, să ruleze sume mari de bani.

Totuși, la pariurile live un parior își poate exersa rezistența la stres și risc, să își pună la test răbdarea și intuiția.

Indiferent de alegere, că ești interesat de ponturi și pariuri cota 2, de pariuri live și nu numai, găsești de toate în pagina ponturisipariuri.com.

Contact:

contact@ponturisipariuri.com

Previous post Ți-ar plăcea să-ți transformi curtea într-un spațiu de relaxare? Iată 3 alternative ce vin în ajutorul tău
Next post EVENIMENT: Fortele Navale Romane au primit vizita oficiala a Comandantului Marinei Militare a SUA