5 motive pentru a inchiria un microbuz atunci cand mergi in vacanta

Daca vrei sa mergi intr-o vacanta, anul 2020 si probabil ca si anul 2021 nu sunt tocmai prielnice pentru asta din cauza pandemiei de Covid. Totusi, nu inseamna ca nu poti pleca absolut niciunde fara a-ti asuma riscuri. Este adevarat ca este destul de periculos sa calatoresti cu avionul, trenul sau vaporul, insa daca vrei sa pleci in vacanta cu toata familia iar numarul membrilor este mai mare de 5, poti opta pentru un microbuz de inchiriat.

De ce sa inchiriezi un microbuz?

  1. Pentru ca te ajuta sa economisesti bani pe combustibil. Cu siguranta, un microbuz de 8-10 persoane va consuma mai putin combustibil decat 2 masini de 5 persoane. Este adevarat si faptul ca va trebui sa platesti o taxa de inchiriere, insa aceasta este destul de mica.
  2. Pentru ca nu iti asumi costul unor eventuale defectiuni. Daca alegi sa mergi in vacanta cu masina proprie, orice defectiune va trece prin buzunarul tau. Daca alegi un microbuz si optezi pentru o firma de inchirieri de incredere, orice problema este suportata rapid de firma de inchirieri.
  3. Pentru ca poti lua toata familia si toti prietenii in vacanta. Este adevarat ca daca vrei sa pleci cu mai mult de 8 persoane va trebui sa ai permis categoria D si sa inchiriezi un microbuz mai mare, insa acest lucru ofera o maxima flexibilitate.
  4. Pentru ca poti calatori in siguranta. Atunci cand circuli cu microbuzul ai garantia faptului ca nu intri in contact cu nimeni altcineva decat persoanele cu care ai plecat la drum. Nu va trebui sa porti masca in masina si nu va trebui sa stai neaparat la distanta, atata vreme cat persoanele cu care esti sunt persoane cu care intri mereu in contact.
  5. Pentru ca microbuzul este mai mic decat autobuzul si poate sa fie parcat oriunde. Nu in ultimul rand, microbuzul iti ofera flexibiltiate. Poti calatori cu el oriunde si il poti parca aproape oriunde. De multe ori, iti este permis sa parchezi o astfel de masina inclusiv in parcarile subterane.

Daca pleci in vacanta, incearca sa te protejezi!

Daca alegi sa pleci in vacanta cu microbuzul, nu neglija protectia. Ai mereu la indemana o masca de protectie faciala si o sticluta cu dezinfectant si incearca sa nu te apropii prea mult de persoanele straine. Un minim de atentie iti poate oferi o vacanta de neuitat.