5 moduri să te menții în formă la job

Sursa: https://feminamedical.ro/5-moduri-sa-te-mentii-in-forma-la-job/

Unul dintre cele mai mari beneficii în a purta scrub zilnic este faptul că poți ascunde ușor kilogramele pe care plănuiești să le dai jos imediat ce vei avea mai mult timp disponibil, pentru că poți opta oricând pentru stretch-uri. Dar să te menții în formă are avantajele evidente de a te menține sănătos și a te simți bine în pielea ta.

Cum faci totuși să ai timp pentru câteva exerciții? Simplu, incluzi antrenamentul în ritmul zilnic de la job!

Uite câteva schimbări mici pe care le poți face pentru a-ți păstra energia și a rămâne fit pe parcursul întregii zile:

Obișnuiești să iei liftul când urci sau cobori? Dacă da, de câte ori pe zi? Alege, în schimb, să folosești mai mult scările. Poți arde de la 0.1 calorii pentru fiecare pas urcat și 0.05 calorii pentru fiecare treaptă pe care o cobori, echivalentul a jumătate de kg/an dacă doar înlocuiești liftul cu scările.

Lucrezi la birou? Ia pauze mici la fiecare câteva ore și fă câteva exerciții de postură. 5-10 repetiții la fiecare 3-4 ore ar trebui să fie de mare ajutor și să observi o schimbare în scurt timp.

În scrub-urile Femina Medical ai libertate de mișcare, flexibilitate și cusături întărite, așa că nu-ți face griji în ceea ce privește mișcările largi.

Nu îți place să rămâi în birou în timpul pauzei? Perfect! Vremea încă îți permite să faci plimbări scurte dar alerte în curtea clinicii sau a spitalului, iar dacă afară este rece poți oricând să mergi pe coridoarele spitalului. Nu-ți face griji pentru privirile colegilor, vor crede că ești doar grăbit. În funcție de cât de repede mergi, poți arde între 120 și 180 de calorii în doar 30 de minute.

Să te menții în formă nu ține doar de exercițiile fizice, ci și de calitatea alimentației. Cu snack-urile și deserturile care sunt mereu în birou de la colegi sau pacienți, poate fi greu să alegi mereu opțiunea sănătoasă. Pregăteste-ți de acasă gustările și prânzul, astfel încât să nu mai fii tentat să ”guști” sau să ”iei de poftă”. Morcovii, ardeii sau fructele pot fi alternativele potrivite pentru tine.

Mai avem un mic secret pentru tine: ia-ți un bol mai mic pe care să îl umpli cu gustări și astfel vei ”păcăli” creierul că mănânci mai mult și senzația de sațietate se va instala mai rapid. De asemenea, poate colegii vor dori să faceți echipă și să implementați la job un stil de viață sănătos. Știm că vei reuși și îți ținem pumnii!

Previous post AllmaDesign: Agenția de Marketing care transformă ideile în succes
Next post Bucuresti la1910: FOTO DE COLECTIE