4 greseli comune pe care o firma de paza le poate face

Toata lumea face greseli, evident. Tocmai de aceea expertii se aduna in grupuri cunoscute sub numele de companii sau firme. Astfel, intra in vigoare replicile de genul mai multe capete sunt mai bune decat unul – deci sansele de erori sau greseli devin mult mai mici.

Ei bine, acest lucru nu se aplica intotdeauna – chiar si atunci cand vine vorba de o firma de paza. Intr-un domeniu in care atentia este extrem de importanta iar grija pentru client trebuie sa fie cu adevarat peste orice altceva, deseori dai peste greseli.

Iata 4 lucruri care te pot ajuta sa iti dai seama ca e timpul sa schimbi firma de protectie si securitate care nu iti protejeaza obiectivul in mod corespunzator.

Pozitionarea paznicilor si agentilor efectiv peste tot

Ce inseamna peste tot? Acest lucru inseamna pozitionarea paznicilor atat in locatii ce au nevoie de maxima securitate, cat si in locatii care nu prezinta niciun risc, ba chiar nu au nicio valoare pentru afacerea sau obiectivul tau.

Evident, acest lucru este facut, de cele mai multe ori, pentru a creste valoarea contractului (suma pe care trebuie sa o platesti, direct, catre firma de paza). Tine minte ca pozitionarea paznicilor se face doar dupa o evaluare atenta a obiectivului si zonelor cu potential de risc.

Neglijarea anumitor puncte de acces sau intrari

Ce faci atunci cand iti uiti cartela de acces in incinta sediului companiei tale? Ei bine, de multe ori, te poti baza pe iesirile de urgenta din cladire, mai ales in cazul in care nu sunt protejate de catre niciun agent.

Din pacate, acest lucru se aplica multor puncte de acces ale unui obiectiv protejat de o firma de paza ce ofera servicii de slaba calitate. Acestia considera ca locul prin care intra cei mai multe oameni e singurul loc care trebuie protejat – aceasta este, evident, o concluzie gresita.

Permit marilor sefi si administratorilor sa incalce regulile

De multe ori, agentii de paza ai unei firme sunt instruiti sa treaca cu vederea daca un sef sau administrator al obiectivului de protejat nu actioneaza conform protocolului. Acest lucru, pentru o firma de paza cu adevarat buna, este inadmisibil.

Daca angajatul trebuie sa fie supus perchezitiei la intrare, atunci administratorul, seful, instalatorul si chiar alt agent trebuie sa fie supusi aceluiasi tip de proceduri.

Nu asigura protectia zonelor importante dintr-o cladire

Dupa cum a fost mentionat mai sus, punctul principal de intrare este, de obicei, decorat cu cel mai mare numar de agenti. In schimb, locatii precum sali de intalniri sau camerele serverelor (ce contin toate datele si informatiile companiei) sunt lasate neprotejate.

Astfel, un angajat cu intentii rele ar putea sa puna mana foarte usor pe informatii valoroase. Din pacate, majoritatea firmelor de paza uita sa analizeze si interiorul unei cladiri, nu doar exteriorul si punctele de acces.

O firma de protectie si securitate trebuie sa fie ca un caine de paza

Mai exact, aceasta trebuie sa analizeze fiecare coltisor al obiectivului de protejat si sa aiba o strategie clara pusa la punct atunci cand vine vorba de securitate. O firma de paza care iti poate garanta acest lucru este NiruGuard – integritate, incredere, calitate, rapiditate si promptitudine!

Întoarce-te la școală Previous post Întoarce-te la școală – Campanie susținută de Fondul Social European
Next post Iata tot ce trebuie sa stii despre fiscalizare casa de marcat – pret, proces si cum te ajuta!